Om oss

 

Velkommen til Neitilmerbompenger.no!

Vi er en grasrotbevegelse dedikert til å kjempe mot økningen av bompenger og å sikre rettferdige og rimelige veibrukskostnader for alle. Hos Neitilmerbompenger.no mener vi at det er på tide å sette en stopper for den stadig økende økonomiske byrden som bompenger utgjør for norske bilister.

Vår misjon

Vår misjon er klar og enkel: Vi ønsker å redusere bompengeavgiftene og finne mer rettferdige finansieringsløsninger for veibygging og vedlikehold. Vi tror at veier skal være tilgjengelige for alle uten at det går på bekostning av økonomisk belastning.

Hva vi står for

Neitilmerbompenger.no er ikke bare en informasjonskilde, men en bevegelse. Vi arbeider for å øke bevisstheten rundt problemene med bompenger og mobilisere offentlig støtte for endring. Vårt mål er å påvirke politikken slik at veifinansiering blir mer rettferdig og gjennomsiktig.

Vi tilbyr:

  • Nyheter og oppdateringer: Hold deg informert om de siste utviklingene innen bompengepolitikk, lokale og nasjonale initiativer, og hvordan disse endringene påvirker deg.
  • Analyse og rapporter: Dybdeanalyser som gir innsikt i hvordan bompenger brukes, deres økonomiske innvirkning på husholdninger, og alternative løsninger.
  • Aktivistressurser: Verktøy og veiledninger for hvordan du kan engasjere deg, fra å kontakte politiske representanter til å organisere lokale protester.
  • Debattforum: Delta i diskusjoner med andre som deler dine bekymringer og ønsker om å se en slutt på urimelige bompengeavgifter.
  • Suksesshistorier: Les om hvordan andre samfunn har lykkes i å redusere eller eliminere bompenger, og få inspirasjon til hva som kan gjøres i ditt område.

Vårt team

Vi er en gruppe engasjerte borgere, økonomer, aktivister og politikere som alle deler en felles visjon om et mer rettferdig transportsystem. Vi har erfaring fra både offentlig sektor og frivillige organisasjoner, og vi bruker denne kunnskapen til å drive vårt arbeid fremover.

Bli med i vår bevegelse

For å skape reell endring trenger vi din hjelp. Bli med i vår bevegelse ved å følge oss på sosiale medier, abonnere på vårt nyhetsbrev, og delta i våre kampanjer og arrangementer. Sammen kan vi gjøre en forskjell og si klart og tydelig: Nei til mer bompenger!

Takk for at du besøker Neitilmerbompenger.no. Sammen står vi sterkere i kampen for rettferdige veibrukskostnader.